VOLUMETRIC
Volumetric

Volumetric és una empresa promotora i constructora que forma part del Grup Volumetric, un grup empresarial familiar, amb seu a Mataró (Barcelona). Exercim la nostra activitat de promoció i construcció immobiliària des de 1987, treballant en el desenvolupament d'entorns residencials i d'habitatges de qualitat, tant a nivell nacional com internacional. La nostra sòlida experiència l'avalen els més de 3.000 habitatges lliurats o els més de 200.000 m² de sòl que hem transformat.

Oferim projectes residencials dissenyats per reconeguts arquitectes, amb funcionals distribucions adaptades a la contínua evolució de la societat i als requeriments dels nostres clients.

Tant l'equip Volumetric com els col·laboradors que acuradament seleccionem per a cada Projecte, estem fortament compromesos amb la qualitat i el treball ben fet, dedicant els nostres coneixements i el màxim esforç al servei dels nostres clients.
Volumetric és membre de la Asociación de Promotores Constructores de España (APCE), entitat representativa dels interessos i el bon funcionament del sector empresarial promotor i constructor.

On som

Al llarg del temps, Volumetric ha sigut capaç de reafirmar la seva solidesa i voluntat de creixement amb grans perspectives de futur. Mostra d'això són els múltiples projectes a Catalunya: Barcelona, Sabadell, Barberà, Mataró, Cardedeu, Vic, Lleida o Granollers; a Polònia: Varsòvia, Marki, Kielce; a Hongria: Budapest, Nyíregyháza; i finalment, a Romania: Bucarest, Brasov i Pitest

Actualment, comptem amb oficines a Mataró, Lleida, Vic, Sabadell, Barcelona, Varsòvia, Bucarest i Budapest.

Què fem

A Volumetric creem entorns residencials i habitatges de qualitat. La nostra tasca comença amb l'estudi del sòl i la definició del projecte més adequat a l'entorn. Juntament amb els arquitectes amb els quals treballem, dirigim tot el nostre esforç al disseny d'espais de qualitat, de façanes atractives, d'interiors contemporanis, sense renunciar a la funcionalitat i al compromís amb la sostenibilitat.

La nostra divisió de construcció fa possible que aquest projecte es converteixi en una realitat que satisfaci totes les expectatives que els nostres clients han dipositat en nosaltres. El nostre equip comercial vetllarà perquè tot el procés de compra sigui una experiència altament gratificant per al client, fins al moment en què pugui gaudir de la seva nova llar.

Promovem, Construïm i Comercialitzem.

Bons valors. Bons projectes

A Volumetric apostem decididament per la qualitat, la innovació, el disseny i la sostenibilitat. A tot això, unim la passió per la nostra feina i per l'excel·lència, la professionalitat dels nostres equips, l'honestedat amb els nostres clients i col·laboradors i el treball en equip. A Volumetric sabem que amb uns bons valors s'aconsegueixen bons projectes.


Solidesa i experiència


Honradesa i confiança

Intel·ligència i sentit comú

Responsabilitat, esforç i treball en equip

Passió per l'excel·lència

Compromís

Llarg termini

Internacional

L'any 2006 comencem la nostra progressiva expansió a Polònia, Romania i Hongria. Actualment tenim promocions a Polònia: Varsòvia; a Hongria: Nyíregyháza; i finalment, a Romania: Brasov, Pitest.

La nostra forta implantació en aquests països es fonamenta en l'equip de la nostra pròpia organització empresarial, formada per excel·lents professionals del sector immobiliari de cada país.

Poland Romania Hungary