Troba el teu habitatge ideal,
nosaltres t'ajudem.
Promocions d'Obra Nova
VEURE TOTES LES PROMOCIONS
Fontanet 101, Lleida
Habitatge
4 dormitoris
des de 215.000€
Set Vil·les , Lleida
Habitatge
4 dormitoris
des de 435.000€
Ausiàs Marc Residencial, Sabadell
Habitatge
2, 3 y 4 dormitoris
des de 285.000€
Vic,
Oficina
des de 156.000€
Barberà del Vallès,
Garatge
des de 14.000€
Vic,
Local
des de 600.000€
Immobles en Lloguer
VEURE TOTES LES PROMOCIONS
Llogat
Mataró,
Habitatge
1 dormitoris
Llogat
Cassà de la Selva,
Nau
des de 3.000€/mes
Mataró,
Garatge
des de 40€/mes
Qui som
Promotora

Som una promotora immobiliària especialitzada en el desenvolupament de projectes residencials. Projectes amb personalitat pròpia i en contínua evolució per a adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. Projectes compromesos amb la qualitat, el disseny i la innovació i cuidats fins a l'últim detall. Projectes amb una decidida aposta pel desenvolupament sostenible. Projectes que gestionem de manera directa ja que comptem amb un equip humà de professionals d'àmplia experiència en el sector immobiliari i compromès amb l'excel·lència, que és la millor garantia de qualitat per als nostres clients.
Projectes amb la firma Volumetric.

Constructora

A Volumetric ens construïm nosaltres mateixos tots els nostres projectes, la qual cosa ens permet mantenir un control total del producte final que lliurem als nostres clients.

La qualitat i el rigor en el procés de construcció, l'aposta tecnològica, la capacitat d'adaptació als nous requeriments tècnics i tendències de la construcció, la passió pel treball ben fet i la millora contínua, formen part del nostre ADN i imprimeixen a totes les nostres obres el segell de qualitat de Volumetric.

Comercialitzadora

Disposem d'un equip comercial propi en cadascuna de les nostres promocions, fortament motivat i involucrat en el projecte. L'atenció personalitzada, l'assessorament professional i proper, l'enfocament centrat en les persones avaluant i donant resposta a les seves inquietuds, l'honestedat, la transparència i el rigor, són els nostres trets d'identitat i el valor afegit que acompanya als nostres clients durant tot el procés de compra.

Qualitat i Sostenibilitat

Disseny

Qualitat

Avantatges

Medi ambient

Seguretat

Innovació

Internacional

L'any 2006 vam començar la nostra progressiva expansió a Polònia, Romania i Hongria. Actualment tenim promocions actives a Polònia: Varsòvia; a Hongria: Nyíregyháza i Monor; i finalment, a Romania: Brasov i Pitest.

La nostra forta implantació en aquests països es fonamenta en l'equip de la nostra propia organització empresarial, formada per excel·lents professionals del sector immobiliari de cada país.

Rumania Hungria Polonia