Aerotermia – Estalvi i ecologia a L’Atlàntida

 

Aerotermia
A poblacions de clima fred, Volumetric està implantant una solució energètica “tot en un” per aconseguir el màxim confort a la seva llar. Es tracta de la combinació de aerotermia i terra radiant. La aerotermia permet utilitzar l’energia tèrmica de l’aire per transferir als nostres circuits de climatització, aire condicionat i aigua calenta sanitària. Un sistema molt eficient, ecològic, segur, senzill, complet, inexhaurible i flexible.

La bomba de calor aire-aigua recupera de l’ambient de forma gratuïta gran part de l’energia necessària per cobrir les necessitats tèrmiques d’un habitatge. Mitjançant l’acció del compressor, la bomba de calor aire-aigua aconsegueix complementar de forma eficient l’energia necessària per escalfar la seva llar a l’hivern, refrigerar-la a l’estiu i produir aigua calenta sanitària (ACS).

Atès que la major part de l’energia no es produeix, sinó que es trasllada des de l’ambient a l’habitatge, l’ús d’un sistema amb bomba de calor aire-aigua permet estalvis de fins al 75% respecte de sistemes energètics que tenen com a font d’energia combustibles fòsils.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!